Verdieping Workshops By Bhalu

Verdieping Workshops

Kies voor een extra verdieping of een introductie bij Bhalu. Er worden verschillende workshops gegeven in yoga, meditatie, mindfulness en de Wim Hof Methode. Hieronder zullen we kort toelichten wat deze workshops inhouden.

Ademhaling & Pranayama
Ademhaling? Ademen….dat gaat toch vanzelf? Ja, dat klopt. Maar weet je wat er allemaal tegelijkertijd in je lichaam en geest gebeurd? De adem staat namelijk niet op zich zelf. Deze werkt in onderlinge afhankelijkheid met o.a. je zenuwstelsel, je stress-systeem, je cardiovasculaire systeem en immuunsysteem. Dit zijn in de regel autonome processen, maar met je aandacht kan je onwijs veel invloed op deze processen uitoefenen. Door middel van oeroude (Pranayama) en hedendaagse ademhalingstechnieken kun je tot diepere ontspanning komen, maar ook jezelf juist een energie boost geven en in een staat van flow brengen.
Lees hier verder over de verschillende workshops die we aanbieden.

Wim Hof Methode
Wim Hof (the iceman) en het Radboud hebben wetenschappelijk aangetoond, dat de Wim Hof methode het autonome zenuwstelsel kan beïnvloeden. Dit werd voorheen als onmogelijk beschouwd. Deze methode is het begin van een preventieve manier om mentaal en fysiek gezond te blijven. Maar ook voor mensen die te kampen hebben met gezondheidsklachten. Onze gecertificeerde trainer Rob Bartels geeft de training en is door Wim Hof zelf opgeleid. In deze training leer je ademhalingstechnieken, een gedeelte fysiologie en in de praktijk met ijskoud water. Deze verdieping kost 90,- euro en is inclusief drank en soep.

Yoga
Bij Bhalu kun je iedere dag van de week yoga beoefenen. Er zijn veel verschillende vormen van yoga waarvan je er bij Bhalu een aantal kunt volgen. Daarom worden er verschillende verdiepingsmogelijkheden georganiseerd. Zo hebben we bijvoorbeeld een workshop yoga-basics, een workshop yoga-verdieping, een workshop yin en nidra yoga. Kijk rustig naar het aanbod van de komende tijd en reserveer een matje. Deze verdiepingen kosten 20,- euro aan de kassa of 2 credits in je account.

Meditatie & Mindfulness
Iedereen kent het wel: ‘stress’. Het uit zich vaak in een mega stroom aan gedachten, blessures en pijn in het lichaam en een chagrijnige opmerking naar een ander. In de mindfulness en meditatie verdiepingen bij Bhalu leer je hoe je jezelf een relaxte lifestyle aanmeet. Het is een kwestie van wat oefeningen op een dag doen, zoals even zitten met je ogen gesloten en je focus op je ademhaling of opmerkzaam zijn wat er om je heen gebeurt. Je leert het aan de hand van verschillende thema’s en teachers bij Bhalu. Deze verdiepingen kosten 20,- euro aan de kassa of 2 credits in je account.

Bekijk agenda

You Live, You Learn And You Upgrade
Bhalu