Verdieping Workshops By Bhalu

Verdieping Workshops

Kies voor een extra verdieping of een introductie bij Bhalu. Er worden verschillende workshops gegeven in het kader van yoga, mediteren, mindfulness en  de Wim Hof Methode. Hieronder zullen we kort toelichten wat deze workshops inhouden.

6-weekse Burn-out en Stress
Tijdens deze training staan milde yoga en meditatie centraal. De lessen zijn gericht op ontspanning en we besteden veel aandacht aan de nek, schouders en rug. In deze veilige setting  brengen we onze aandacht naar het hier en nu. De oefeningen op de mat neem je mee naar je dagelijks leven. Je leert om je eigen uit-knop te herkennen. Als je een veilig gevoel hebt zul je sneller thuiskomen in je lichaam en daardoor ook een betere hormoonhuishouding, immuunsysteem en spijsvertering krijgen. Deze 6-weekse verdieping kost 150,- euro.

Wim Hof Methode
Wim Hof (the iceman) en het Radboud hebben wetenschappelijk aangetoond, dat de Wim Hof methode het autonome zenuwstelsel kan beïnvloeden. Dit werd voorheen als onmogelijk beschouwd. Deze methode is het begin van een preventieve manier om mentaal en fysiek gezond te blijven. Maar ook voor mensen die te kampen hebben met gezondheidsklachten. Onze gecertificeerde trainer Rob Bartels geeft de training en is door Wim Hof zelf opgeleid. In deze training leer je ademhalingstechnieken, een gedeelte fysiologie en in de praktijk met ijskoud water. Deze verdieping kost 90,- euro en is inclusief drank en soep.

Yoga
Bij Bhalu kun je iedere dag van de week yoga beoefenen. Er zijn veel verschillende vormen van yoga waarvan je er bij Bhalu een aantal kunt volgen. Daarom worden er verschillende verdiepingsmogelijkheden georganiseerd. Zo hebben we bijvoorbeeld een workshop basishoudingen en een workshop yin en nidra yoga. Kijk rustig naar het aanbod van de komende tijd en reserveer een matje. Deze verdiepingen kosten 25,- euro.

Meditatie & Mindfulness
Iedereen kent het wel: ‘stress’. Het uit zich vaak in een mega stroom aan gedachten, blessures en pijn in het lichaam en een chagrijnige opmerking naar een ander. In de mindfulness en meditatie verdiepingen bij Bhalu leer je hoe je jezelf een relaxte lifestyle aanmeet. Het is een kwestie van wat oefeningen op een dag doen, zoals even zitten met je ogen gesloten en je focus op je ademhaling of opmerkzaam zijn wat er om je heen gebeurt. Je leert het aan de hand van verschillende thema’s en teachers bij Bhalu. Deze verdiepingen kosten 25,- euro.

Bekijk agenda

You Live, You Learn And You Upgrade
Bhalu