Outdoor

Bootcampen & Running

Bij Bhalu willen we je meer bewust maken van je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dat doen we naast het aanbieden van Yoga en Food & Drinks, nu ook met Bootcamp & Running lessen.

Onder begeleiding van een deskundige trainer werken we samen aan een duurzaam en fit lichaam. We verzamelen bij Bhalu en gaan dan samen de stad of het park in. We zorgen er voor dat je op je eigen niveau traint en toch geniet van het groepsgevoel. Zo blijft het gezellig en kan iedereen dus mee doen jong, oud, fit en (nog) niet fit. Je traint verschillende spiergroepen en krijgt daarbij uitleg waarom we dit trainen. Zo krijg je meer bewustwording en blijf je langdurig fit. Na afloop krijg je natuurlijk een drankje van Bhalu om weer even op adem te komen.

Meedoen werkt hetzelfde als bij Bhalu Yoga. Je maakt een account aan op www.my.bhalu.nl, vervolgens koop je een proefles of een aantal credits in de shop en je kunt een lesje reserveren. Credits blijven altijd geldig en je kunt ze inzetten voor yoga- en outdoorlessen. Als je vragen hebt kun je die altijd stellen door te mailen naar yoga@bhalu.nl of door even langs te komen.

Check hier onze website om je aan te melden.

Get motivated and longlasting fit
Bhalu